Τι είναι mining;

 

Γενικά

Τα κρυπτονομίσματα δεν τυπώνονται σαν τα πραγματικά χρήματα. Στην ουσία, «ανακαλύπτονται»  μέσω της διαδικασίας του mining, όπως τον χρυσό.Τα κρυπτονομίσματα συναλλάσσοντε καθημερινά και συνεχώς μέσω του διαδικτύου, αλλά αν κάποιος δεν κρατήσει ένα αρχείο αυτών των συναλλαγών, τότε κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει ποιος πλήρωσε τι, ούτε και σε ποιόν. Εδώ έρχεται το mining στο προσκήνιο. Το mining είναι ενα ανοιχτό σύστημα κοινής αποδοχής, το οποίο χρησιμοποιείται για να επιβεβαιωθούν οι συναλλαγές και να καταγραφούν σε ένα δημόσιο κατάλογο που λέγεται blockchain. Το mining είναι σαν μια γιγάντια λοταρία, όπου υπολογιστές σε όλο το κόσμο συναγωνίζοντε αναμεταξύ τους, λύνοντας πολύπλοκους υπολογισμούς, και ανταμοίβοντε με κρυπτονομίσματα. Αν μερικοί υπολογιστές μπορούνε να κάνουνε τους υπολογισμούς πιό γρήγορα τότε μπορούνε να δοκιμάσουνε περισσότερες φορές την τύχη τους στο ίδιο χρονικό διάστημα. Με αυτήν την μέθοδο, κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τι περιλαμβάνεται στο blockchain, ούτε να αντικαταστήσει ή αλλάξει το περιεχόμενο του. Όσοι ασχολούντε με την διαδικασία του mining, αποκαλούντε miners.

Οι miners χρησιμοποιούνε ειδικό λογισμικό για να λύσουν μαθηματικά προβλήματα και λαμβάνουνε συγκεκριμένες ποσότητες κρυπτονομισμάτων σε αντάλλαγμα. Αυτή είναι μία έξυπνη μέθοδος έκδοσης ενός νομίσματος, και επίσης δίνει κίνητρο για να ασχοληθεί κανείς με την διαδικασία της εξόρυξης. Λόγω της αμοιβής, περισσότεροι miners ασχολούντε, και επειδή χρειάζοντε για να γίνοντε οι επιβεβαιώσεις στις συναλλαγές, το δίκτυο γίνετε πιο ασφαλής όσο περισσότεροι miners υπάρχουν. Το δίκτυο αυτόματα αλλάζει το επίπεδο δυσκολίας των μαθηματικών προβλημάτων, αναλόγως πόσο γρήγορα αυτά λύνοντε με την πάροδο του χρόνου.Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρει κανείς είναι ότι η ισχύς εξόρυξης (mining power) καθορίζεται από την κάρτα γραφικών σας (GPU). Η εξόρυξη μεσω επεξεργαστών (CPU) έχει ήδη γίνει ατελέσφορη στην περίπτωση των bitcoin.  Αν και υπάρχουν μερικά κρυπτονομίσματα που μπορεί κανείς να εξορύξει με επεξεργαστές, όπως το zcash, monero, bytecoin κ.α., οι κάρτες γραφικών προσφέρουν πολύ περισσότερη ισχύ, λύνοντας τους αλγόριθμους πολύ πιό γρήγορα.

ΕΙΔΙΚΑ

Στη σελίδα μας χρησιμοποιούμε λειτουργικό το οποίο χρησιμοποιεί την συσκευή σας για να κάνει CPU mining στο κρυπτονόμισμα MONERO(XMR).Ουσιαστικά δανειζόμαστε την ενέργεια της συσκευής σας και την επεξεργαστική ισχύ της για την εξόρυξη MONERO.Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε στη συντήρηση της σελίδας μας!Επίσης όταν επιλέγετε ΚΩΔΙΚΟ ΗΜΕΡΑΣ σας ζητάει να κάνετε PROOF OF WORK(POW) και μόλις ολοκληρωθεί σας δείχνει τον κωδικό ημέρας.Αυτό το POW είναι και αυτό mining αλλά πολύ μικρού χρόνου!

Συχνά προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί είναι οι αναφορές-ειδοποιήσεις του Antivirus για πιθανόν ιό!Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε ειναι να απενεργοποιήσετε το antivirus κατά την περίοδο που κάνετε mining ή απλά επιθυμείται να πάρετε κωδικό για να κάνετε εγκατάσταση κάποιο Ελληνικό μπιλντ!

Τώρα για όσους πιστεύουν ότι θα γίνουμε πλούσιοι,κάνουν λάθος μιας και για να κερδίσουμε 1 MONERO(XMR) = $240 σήμερα 28/1/2018 

με βάση αυτό  0.00005395 XMR per 1M hashes

χρειαζόμαστε 18,535 Μ hashes(μέχρι σήμερα έχουμε 132Μ)!!!

Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς ΠΑΤΗΣΤΕ  ΑΠΛΑ Start MINING

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

Loading…

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση